Заява ДемАльянсу: ЦВК умисно затягує реєстрацію кандидата в депутати Ігоря АНДРІЙЧЕНКА

13:54, 18.06.2015

Новина

Політична партія ДемАльянс засуджує відмову Центральної виборчої комісії реєструвати кандидатом в народні депутати по 205 виборчому округу представника Демальянсу Ігоря АНДРІЙЧЕНКА.

Партія ДемАльянс вважає, що ЦВК умисно затягує час розгляду документів кандидатів, щоб відтягнути час їх офіційної агітації ( збір пожертв, розміщення зовнішньої реклами тощо).

ДемАльянс пов’язує позицію ЦВК з тим, що по 205 округу балотується керівник Державного управління справами Сергій Березенко, який повноправно вважається представником влади.

«Безпідставна відмова в реєстрації незручного кандидата - це типовий механізм використання адміністративного ресурсу під час виборів партіями влади. Надзвичайно неприємно бачити, що до цієї ганебної практики вдались політичні сили, які позиціонують себе як проевропейські і демократичні. Такі дії влади підривають авторитет України на міжнародній арені та знищують залишки довіри до неї в самих українців» - зазначив кандидат від ДемАльянсу Ігор АНДРІЙЧЕНКО.

ДемАльянс вимагає забезпечити рівні умови для змагальності кандидатів незалежно від їх партійної приналежності та вільним від адміністративного впливу.

Всі новини