Ігор АНДРІЙЧЕНКО - кандидат від ДемАльянсу на довиборах до Верховної Ради

00:00, 19.06.2015

Новина

Партія ДемАльянс висуває свого кандидата по 205 округу в Чернігові на довиборах до ВР Ігоря АНДРІЙЧЕНКА - громадського активіста, одного з лідерів Чернігівського Євромайдану, учасника АТО. 

Одразу після перемоги Майдану, Ігор був мобілізований до війська, де провів весь останній рік. Службу проходив в зоні АТО. Під час парламентської кампанії 2014 року вже балотувався по 205 округу, та посів 3 місце, отримавши підтримку майже 10 000 жителів.

Про свої плани Ігор сказав так: "Є відчуття, що кандидати з Дніпропетровська і Києва мають намір витерти ноги чернігівцями. Гроші, адмінресурс вже задіяні на повну. Рівно так, як це було за Януковича. Ми покажемо, що Чернігів має і гідність, і власну позицію. Останній рік життя суттєво загартував мене, тож я готовий бороти труднощі, що виникатимуть як в парламенті, так і поза ним".

Партія ДемАльянс розпочинає виборчу кампанію. Нас чекає складна, незвичайна та дуже нерівна боротьба. Саме тому для перемоги необхідно включення великої кількості людей. В Чернігові запустив свою роботу штаб, вже заплановано і реалізуються ряд заходів. ДемАльянс потребує волонтерської, організаційної та фінансової допомоги. Будемо раді всім, хто готовий долучитись до цікавої та по всім міркам нестандартної передвиборчої кампанії, отримуючи безцінний досвід запровадження якісно нової політики. Заповнюйте анкету!

"Вже вдруге отримав посвідчення кандидата в депутати Верховної ради України. Другий серйозний виклик для мене, як політика. Але головне, що надихає нас на великі звершення - це люди навколо нас. Сім'я, команда, друзі. Кожен з них допомогає і надихає до великих звершень для спільного блага нашого спільного дому Чернігова і України", - відзначив Ігор АНДРІЙЧЕНКО.

Звертаємось до наших прихильників та виборців: якщо у Вас є друзі, які мешкають в Чернігові – розкажіть їм про кандидата від ДемАльянсу Ігоря АНДРІЙЧЕНКА. Розраховуємо на Вашу підтримку і допомогу.

 

Всі новини