Вимагаємо розслідування справ “списку Гандзюк”

17:00, 26.09.2019

Новина

Рік тому разом з вами ми вийшли на мирну акцію під Адміністрацію Президента Порошенка з вимогою розслідувати напади на активістів та звернути увагу на проблему.

Тоді громадськість зібрала так званий “список Гандзюк” - 55 справ найбільш жорстоких нападів і вбивств громадських активістів, які трапилися з початку 2017 року. На жаль, наші партійці з Одеси, Запоріжжя та Харкова також стали жертвами цих нападів.

За рік в Україні змінився президент, оновився парламент, є новий генпрокурор і керівник СБУ, але не змінився стан розкриття справ замовних нападів на громадських діячів. Жодного прогресу за рік. Побиття і саботаж тривають.

Тому завтра, 27 вересня, ми знову збираємося на Банковій, під офісом вже нового президента. Ми вимагаємо справедливого розслідування жорстоких нападів та вбивств, а також безпеки для кожного громадянина нашої країни. 

Звертаємось до всіх, хто небайдужий, хто так само відчуває біль та злість: приходьте на акцію Ніч на Банковій. Знову., ми повинні бути разом. Тільки разом у нас є шанс бути почутими.

 

 

 

Всі новини