Президенту слід відмежуватись від будь-якого втручання у внутрішню політику США

20:30, 25.09.2019

Новина

ДемАльянс наголошує, що Президенту слід офіційно відмежуватись від здійснення будь-якого втручання у внутрішню політику США!
 

“Сполучені Штати Америки - один з головних стратегічних партнерів України у світі. Дотримання позитивних міжнародних відносин з США є нашим національним інтересом, адже від них залежить отримання Україною відповідної допомоги, зокрема, у протистоянні з Росією. Ми переконані, що жодні офіційні посадовці з України не мають втручатися у внутрішню політику Сполучених Штатів, у тому числі - підтримувати своїми діями можливих кандидатів на виборах президента США, які відбудуться у 2020 році.

Основна передумова надходження пропозиції Трампа Зеленському для нас є очевидною. Десятиліття перебування судової і правоохоронної систем України під ручним контролем, де-факто відсутність в Україні верховенства права, не лише призводить до несправедливості в країні, а і сприяє відповідному ставленню до нашої держави з боку міжнародних партнерів. Неможливо уявити, щоб американський президент зробив подібну пропозицію прем’єр-міністру Великобританії”, - зазначив член Правління ДемАльянсу Роман Колесник.

ДемАльянс наголошує:
1) Владі слід офіційно відмежуватися від здійснення будь-якого втручання у внутрішню політику США;
2) У разі проведення слідства у справі Байдена, воно має відбуватися об’єктивно, неупереджено, з дотриманням принципу верховенства права;
3) В Україні необхідно негайно розпочати реальні реформи судової системи, прокуратури і поліції та забезпечити їх незалежність.

----------------------
Діяльність команди ДЕМАЛЬЯНСУ фінансується у відкритий спосіб її прихильниками та членами. Ваша підтримка - можливість сформувати чесну та незалежну владу. Зробіть внесок у спільну перемогу! Щоб підтримати ДемАльянс - перейдіть за посиланням.

Всі новини