Незаконний вивіз сміття та вчинений напад

Блог

 

У вівторок, 21 серпня знову здійснилось незаконне вивезення сміття, що зафіксувалось камерою, а також пізніше через деякий час при зупиненні незаконного вивезу сміття здійснився напад на представника Демократичного Альянсу ,позаштатного кореспондента «Край» .

Виявивши машину зі сміттям, Олексевич Р. та Олексевич Н. поїхали за даним транспортним засобом Камаз з номерним знаком ВС 3117 ВІ. Даний транспорт прибув в урочище «Підсобне. Кар’єр» с. Руда - Сілецька Кам’янка-Бузького р-ну Львівської області знову порушуючи рішення (постанову) державної екологічної інспекції у Львівській області з якою особи, які здійснювали вивіз сміття ознайомилися - змахнули рукою та висипали сміття на дану території. Ми намагалися подзвонити на номер 102, щоб викликати міліцію та зафіксувати цей злочин, але протягом 45 хв. було зайнято. Так і не додзвонившись до міліції ми зафіксували цей злочин на камеру та залишили дану територію.

Відеоматеріал по даній ситуації про незаконне вивезення сміття. Частина 2  розміщений по цій силці https://www.youtube.com/watch?v=y7bg21MuQJU&feature=youtu.be

  Через дві години проїхавши заправку помітили транспортний засіб – трактор з номерним знаком 09884 ВС та причепом № ЦИ 0802, що вчинив незаконний вивіз сміття 20 серпня. Зачекавши трохи я, Олексевич Н. наздогнав даний транспортний засіб та посигналив водієві, водій зрозумівши хто ми такі і чого добиваємося, а добиваємося забороненню  вивезу сміття, яке вивозиться й надалі незважаючи на рішення (постанову) державної екологічної інспекції у Львівській області продовжуючи ряд злочинів, які стараємося фіксувати, водій зупинився на узбіччі по трасі Львів-Луцьк таким чином я намагався зупинити це незаконне вивезення сміття (зупинити даний злочин), підійшовши до невідомого водія привітавшись, задав запитання: "Що це за сміття", "Куди ви вивозите це сміття" водій мене «послав», вийшов з кабіни трактора, підбіг до мене та почав бити, оскільки на мені була камера, то він за рахунок шлейки, яка висіла на шиї почав мене душити та намагався побити камеру, я ледве вирвався пояснив водієві, що він накоїв та що він скоїв ще до того і що буде за свої дії відповідати. Зразу після цього сів у свій транспортний засіб та поїхав у лікарню зняти побої – зафіксувавши у лікарні моє прибуття через деякий час приїхали працівники міліції теж зафіксували і я на місці в центральній районній лікарні написав заяву про злочин на дану ситуацію про вчинення нападу на кореспондента. Прибувши в районний відділ міліції зареєстрував заяву та получив відривний талон.

Відеоматеріал про дану ситуацію, поставив запитання - водій напав на мене Олексевича Н. коли я був при виконанні службових обов'язків. Ось силка :  

  https://www.youtube.com/watch?v=uv7tMDe0RIg&feature=plcp                                  

22.08.2012 подамо ще заяву про злочин на вивезення сміття транспортним засобом – Камаз, яке відбулося 21.08.2012 р. з номерним знаком ВС 3117 ВІ.

 Ці подібні ситуації з незаконним вивезенням сміття порушуючи рішення (постанову) державної екологічної інспекції будуть продовжуватись й надалі, але ми приймемо всі міри щоб припинити це свавілля, зупинивши ці злочини, знайдемо винних, які віддають явно злочинні накази порушуючи рішення, конституцію України ст.ст. 16, 60  та згідно чинного законодавства, конституції України будуть притягнуті до відповідальності.

 

     З повагою

Олексевич Назар