Бездіяльність чиновників – аварійні ситуації на автомобільних дорогах

Блог

 

В четвер, 23 серпня вантажний транспорт переїзджавши аварійний міст автодороги Львів – Луцьк між сполученням с. Гайок  та с. Руда - Сілецька виникла аварійна ситуація на мості аварійного стану, після чого водій ледве виїхав та зупинився за ним, щоб не заважати транспортному руху.

Коли водій поволі проїзджав даний аварійний міст колесо заскочило у гостру яму - наїхавши на металеву конструкцію вистрілило колесо, погнувся диск , пройшов  частковий процес руйнування моста, тепер даний міст знаходиться ще у більшому загрозливому стані. Водій розчарований станом доріг у Кам’янка-Бузькому районі  по цілій Львівській області, та не тільки.

   А за це все мають відповідати чиновники,  за свою бездіяльність, розкрадання коштів ними з державного бюджету, які б мали йти на капітальні ремонти доріг, мостів. Ось наслідки: аварійні ситуації, ДТП, загроза життю людей.  

   Цей міст не ремонтувався більше 30 років, на даний момент стан моста аварійний - розбитий, виявлені тріщини,зношується поверхня, руйнуються  металеві конструкції та багато іншого. В даному випадку даний міст може розвалитися не витримуючи переїзду  різних видів транспортів та наробити великої біди впавши у річку Західний Буг. 

З повагою 

Олексевич Назар