Незаконний вивіз сміття, злочинні дії – їх виконання та зупинення цього злочину

Блог

В понеділок, 20 серпня в урочищі «Підсобне. Кар’єр» с. Руда - Сілецька Кам’янка-Бузького р-ну Львівської області було здійснене незаконне вивезення сміття при цьому порушуючи постанову державної екологічної служби у Львівській області.

 Представники Демократичного Альянсу та Вільного простору у Львівській області виявили транспортний засіб-трактор під номерним знаком 09884 ВС та причіп з номерним знаком ЦИ 0802 було здійснено вивезення твердих побутових відходів з м. Кам’янка-Бузька Львівської області на сміттєзвалище, яке розташоване в с. Руда-Сілець в урочищі «Підсобне. Кар’єр», після чого був здійснений виклик наряду міліції для фіксації цього злочину.

    Особа, яка вивезла це тверде побутове сміття відмовилася представитися позаштатному кореспонденту газети вільних людей «Край», а також, як представнику Демократичного Альянсу у Львівській області Н. Олексевичу, та представнику «Вільного простору» та Демократичного Альянсу у Львівській області надати будь-які документи на вивіз цього сміття, почала погрожувати фізичною розправою, здійснила наїзд на Р. Олексевича, також штовхала і хотіла розправитися фізичною силою від якої я, Н.Олексевич ухилявся, розмовляла нецензурною лексикою.

    Після прибуття наряду міліції було зафіксовано факт незаконного вивезення сміття. Оскільки рішенням Державної Екологічної Інспекції у Львівській області від 08.08.2012 року за вх. № 03-3782. Перший заступник головного державного інспектора з охорони навколишнього природнього середовища виніс рішення №14 від 30.07.2012 р. про зупинення ( тимчасово) захоронення твердих побутових відходів КП «Зелений коридор» на сміттєзвалищі, яке знаходиться в урочищі «Підсобне. Кар’єр» с. Руда - Сілецька Кам’янка-Бузького р-ну Львівської області в частині, яка порушує вимоги природоохоронного законодавства.

   Невідомий водій, який не представившись вивіз сміття на дану територію та порушник  Конституції України, а саме ст. ст. 16, 60  та наведені вище порушення щодо нас.

  Після цією ситуації та вищенаведеного було зареєстровано дві заяви про злочин від  Н. Олексевича та Р.Олексевича.   

  Даним результатом ми зупинили ще один злочин – спільними зусиллями, відеоматеріал по даній ситуації розміщений по цій силці https://www.youtube.com/watch?v=ZrSaM01vDKA .

 У зв’язку з тим, що у м. Кам’янка-Бузька Львівської області також існують проблеми з присутністю корупції у «Паспортному столі», прошу Вас надати напрацювання, інструменти та механізми по даній темі, прошу надіслати на електронну пошту: [email protected] . Разом, ми покладено край цій недолугій владі.

 

Слава Україні!

 

З повагою

Назар Олексевич

тел.: 097-910-78-93