Заява ДемАльянсу щодо вбивства Катерини Гандзюк

10:50, 05.11.2018

Новина

Нас стало менше. Вони прийшли у політику в 90-их, їхні методи: обман та вбивства. Вони організовані та координують свої дії. Вони – «діти Кучми», які завжди вміли красти та залякувати. Сьогодні вони навчились говорити те, що ми хочемо почути, вони навчились переконувати нас, що ми на одній стороні.

Вони дозволили кожному з нас насолоджуватись ілюзією власної значущості: долучитись до команди реформаторів в Уряді, просувати реформи з громадського сектору чи просто розділити радість отримання Томосу на Софійській площі. Проте система не змінюється. Змінюються тільки прізвища людей, які загинули у боротьбі з нею: В'ячеслав Чорновіл, Георгій Гонгадзе, а тепер і Катерина Гандзюк.

Ми не будемо нічого вимагати від Юрія Луценка, Арсена Авакова чи Петра Порошенка. Ми знаємо, що вони будуть говорити. Нам не потрібні їхні слова - вони не щирі. За ними ніколи не стояли дії.

Звертаємось до всіх, хто в цей момент відчуває біль та злість. Ми повинні бути разом. Це вже не стратегія перемоги на чергових виборах – це наш спосіб вижити та, врешті-решт, дати відповідь на питання: хто замовив Катю Гандзюк?

Всі новини