Спільна Заява про політичний союз Об'єднання «Самопоміч» та «ДемАльянсу»

16:04, 09.10.2018

Новина

Наступного року в Україні пройдуть президентські та парламентські вибори. Країна стоїть перед загрозою реваншу. Корупція та тотальна неефективність влади не просто забирає шанс на європейське майбутнє для України, вона підриває основи нашої безпеки та незалежності вже сьогодні.   

Виклики, що загрожують українській державності і суверенітету, зокрема внаслідок гібридної агресії Російської Федерації проти України, вимагають відповідальної влади, яка користується довірою громадян.   

Усвідомлюючи важливість перемоги на цих виборах проукраїнських, проєвропейських демократичних сил, відповідаючи на запит суспільства на об’єднання демократичної опозиції, політичні партії Демократичний альянс (ДемАльянс) та Об’єднання «Самопоміч» прийняли  рішення укласти Угоду про політичний союз.

Враховуючи спільність позицій стосовно основних напрямків розвитку держави ДемАльянс та Об’єднання Самопоміч домовились про спільну участь на президентських, парламентських виборах 2019 року, а також місцевих виборах 2020 року.

Спільним кандидатом на посаду Президента України від обох політичних сил буде Андрій Садовий.

Наш політичний союз є відкритим для усіх демократичних та незалежних від олігархів політичних сил. Єдиний кандидат від демократичної опозиції – наша альтернатива кандидатам від проросійських та олігархічних сил.  

Текст Угоди про політичий союз між ДемАльянсом та Об'єднанням "Самопоміч": https://goo.gl/qBWnif  

Всі новини