Заява ДемАльянсу щодо можливої екологічної катастрофи у Львові

11:53, 13.06.2017

Новина

Центральна влада впевнено наближає місто Львів до екологічної катастрофи. Туристичний центр України задихається від сміття. Лишаються лічені дні до “точки неповернення”, коли треба буде боротися не тільки зі сміттям, а й з наслідками “сміттєвої блокади” міста, які можуть бути найжахливішими.

Ситуація давно вийшла за рамки комунальної проблеми одного міста чи регіону і має політичне підґрунття. Захопившись переслідуванням, подекуди навіть травлею, політичних опонентів - центральна влада зробила заручниками громадян древнього міста, поставивши під загрозу всі здобутки Львову останніх часів.

Говорячи з екранів телебачення про відкритість України світу і омріяний шлях до Європи, у кабінетах на Банковій та Грушевського вдаються до зовсім неєвропейських методів, зокрема до блокування допомоги Львову у вирішенні тепер вже кричущої проблеми.

ДЕМАЛЬЯНС вважає, що зводити політичні рахунки з опонентами через шантаж громади є неприпустимим. Ми закликаємо центральну владу негайно перейти до вирішення проблеми найближчого найбільшого до кордонів ЄС українського міста.

Ми впевнені, що в руках виконавчої влади є всі необхідні механізми для вирішення проблеми. Залишилось тільки зробити крок на зустріч громаді міста, яка звертається до центральної влади з конкретним планом необхідних дій.

ДЕМАЛЬЯНС закликає українців підтримати громаду Львова. Тільки об’єднавшись разом, як ми це робили раніше, зможемо зупинити політичний шантаж, попередити екологічну катастрофу та повернути місту чисті вулиці та усміхнених людей.

#підтримай_Львів_підтримай_Україну

Всі новини