Заява ДемАльянсу: людські життя - розмінна монета у політичних іграх влади

17:54, 05.04.2018

Новина

Можлива відставка в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун – завершення міфу про відчинене вікно можливостей для технократів-професіоналів в уряді.

Президент розуміє, що немає більше сенсу вдавати з себе реформатора, тому згортає останні реальні ініціативи. Те, що для українців - надія на краще життя, адекватну медицину і повагу до здоров’я: свого і близьких, для владної коаліції - розподіл грошових потоків, гра політичними м’язами та “правильні” люди на ключових посадах.

Цінність людського життя для влади - розмінна монета в політичних іграх. Це ганьба, коли команда президента вступає в ситуативні союзи з колишніми регіоналами, щоб розправитися з політичними опонентами.

Всупереч своїм прямим обов'язкам голови комітету ВР, представниці владної коаліції і радниця Порошенка Ольга Богомолець усіляко намагається зірвати медичну реформу, одночасно не надаючи жодного альтернативного плану змін.

Звертаємось до всіх українців: сьогодні ми повинні захистити зміни в медичній сфері, завтра – змінити владу і довести їх до логічного завершення.

Всі новини