Відбулись дебати на посади у керівні органи ДемАльянсу

13:12, 17.11.2016

Новина

Крім партійців, у дебатах взяли участь народні депутати, що приєднались до ДемАльянсу в липні. Світлана Заліщук та Вікторія Пташник разом з Василем Гацьком балатуються на посади співголови, Мустафа Найєм та Сергій Лещенко висунуті в Правління.

Дебати між кандидатами тривали три дні та транслювались в прямому ефірі для членів партії. Номінаційний комітет партії зафіксував значний вплив дебатів на внутрішньопартійний рейтинг кожного кандидата.

Хто увійде в оновлені керівні органи і займе які посади, стане відомо на ХІІ З’їзді ДемАльянсу, що відбудеться 19 листопада. Також буде презентована розроблена спільно з провідними експертами передвиборча Програма партії.

Сергій Лещенко висувається у Правління. Він розробив антикорупційну частину Програми:

“Антикорупційний блок, який готувався мною до партійної програми, включає в себе захист антикорупційних інститутів від зовнішнього впливу і політизації; гарантування антикорупційному бюро права бути єдиним органом, який розслідує злочини вищих посадових осіб, надання йому можливості здійснювати прослуховування; створення незалежного антикорупційного суду”.

Мустафа Найєм також претендує на членство у Правлінні: “Якщо я стан членом Правління ДемАльянсу, в першу чергу буду розвивати східні регіони і наше представництво в східних регіонах. Крім того, ми як партія маємо мати відповіді на конкретні питання, які стосуються сьогодення”.

Василь Гацько висувається у Співголови партії:

В наших планах - подальше зростання партії, мобілізація, активна робота з залучення до партії тих людей, які прагнуть змін і виборюють їх. Частину роботи ми вже розпочали, зокрема, об’їхавши більше половини країни, провівши велику кількість зустрічей з людьми, яких ми хочемо бачити в подальшому як частину нашої команди”.

Контакти для акредитації на З’їзд:

(096) 804 70 15

(066) 643 91 88

[email protected]

Всі новини