В Дніпрі відбудеться акція проти призначення беркутівця керівником муніципальної поліції

16:42, 31.05.2017

Новина

1 червня у Дніпрі член Правління ДемАльянсу Артем Романюков та команда ДемАльянсу Дніпра організовують акцію проти призначення беркутівця керівником муніципальної поліції Дніпра.

Якщо ви думаєте, що акція цілком логічна, зрозуміла та потрібна, якщо ви переконані, що командир БМОН «Беркут», який приймав участь у жорстокому побитті євромайданівців, не може займати високу посаду керівника муніципальної поліції Дніпра – значить ви не Борис Філатов. Міський голова Дніпра не просто не розділяє вимоги ДемАльянсу не призначати Андрія Ткаченка на керівну посаду у муніципальній поліції, він активно захищає «орла Захарченка».

Представники ДемАльянсу кожного дня стикаються із тиском влади на партію. Центральна влада організовує обшуки у членів Правління партії та замовляє дискримінаційну кампанію проти наших депутатів, а місцева влада – погрожує судовими позовами. Проте, коли проти активістів виступає політик, який став популярним завдяки Майдану, який став міським головою прифронтового міста завдяки підтримці людей, які побували на барикадах та в окопах, - це вже верх цинізму.   

Борис Філатов політик «нової генерації», він не просто тисне на політичних опонентів, місцева влада Дніпра тепер «працює» по-новому: запроваджує інновації не лише у сфері електронного врядування, а й у боротьбі проти політичних опонентів. За нашою інформацією, у день проведення акції протесту, на анонсованому нами місці, влада вирішила провести дитяче свято. А сьогодні людям, які виявили готовність прийти на мітинг, прийшли фейкові повідомлення про оплату участі в акції.         

Можливо, активісти ДемАльянсу ще немають досвіду управління таким містом, як Дніпро, проте нам чомусь здається, що у сферу обов’язків міського голови не входить боротьба з Демократичним Альянсом, організація дитячого свята на центральній площі міста, та розсилка фейкових повідомлень. Щоб точно з’ясувати це питання, готуємо заяву в Національну поліцію.   

Ми розуміємо, що часи змінились, про Революцію гідності влада згадує раз в рік - в лютому, проте ДемАльянс попереджає міську владу: люди, на відміну від Бориса Філатова, не так швидко забули, хто такі беркутівці і чим вони займались під час Революції гідності. Не забудемо ми і про Вас, Борисе Альбертовичу.

 

Всі новини