ДемАльянс провів навчання для членів партії у форматі BootCamp

12:05, 22.05.2017

Новина

ДемАльянс вперше провів навчання для членів партії у форматі BootCamp.

BootCamp - це формат таборів, що використовувався для підготовки американських солдатів. Завдяки великому навантаженню, новачок ставав бійцем за кілька місяців, замість кількох років.

Хоча члени ДемАльянсу і не солдати, проте до боротьби з корупцією, саботажем та непрофесійністю центральної та місцевої влади - готові.

Протягом 20-21 травня учасники навчального табору отримали навички розбудови своїх обласних організацій та напрацювали проекти розвитку "під ключ".

"Ми завжди у пошуку нових підходів до розвитку нашої команди. Цього разу випробували формат BootCamp. Ціною безсонної ночі, повної напруженої роботи, сьогодні буде презентовано 10 проектів регіонального розвитку. 

До речі, заохочую всі організації використовувати напрацьовані проекти для реалізації у своїх регіонах. Наша сила - в наших успіхах, якими ми ділимося і у помилках, які ми не скоїли завдяки досвіду та підтримці демальянсівців з усієї країни", - організатор BootCamp Вікторія Черевко.

Нас переслідують. Не пускають на ефіри. Проводять обшуки. Члени ДемАльянсу зробили з цього лише один висновок: потрібно ще більше навчатись, ще більше працювати. Змінюємось самі, щоб змінювати країну!

Всі новини