Представники ДемАльянсу зустрілись із громадою села Шабо

11:33, 27.04.2017

Новина

"Чому влада не приїжджає до нас? У нашого села багато проблем, але центральній владі байдуже, про нас просто забули", - такі слова почули представники ДемАльянсу під час зустрічі з громадою села Шабо, що на Одещині, що відбулась 27 квітня. 

Відповіді на ці справедливі запитання разом з громадою села Шабо шукали сьогодні народний депутат, член Політради ДемАльянсу Світлана Заліщук та співголова партії Василь Гацько. 

"Я розумію вашу біль. Ваші питання абсолютно справедливі, проте ми повинні зрозуміти, що ключ до вирішення більшості місцевих проблем, серед яких: повна відсутність доріг, критична ситуація з медициною та освітою, знаходиться київських владних кабінетах, - наголосила Світлана Заліщук.

Представниця ДемАльянсу підкреслила, що не готова обіцяти моментальне вирішення всіх місцевих проблем, як це робить більшість політиків. Проте, вона заявила, що використає всі можливості, які дає статус народного депутата, щоб проблеми громади були вирішені, щоб люди відчули, врешті-решт, що справедливість існує і варта того, щоб за неї боротись.

Всі новини