Депутати місцевих рад від ДемАльянсу зібралися разом аби обмінятися досвідом

14:05, 06.02.2017

Новина

Депутати місцевих рад від ДемАльянсу зі всієї України зібралися разом аби обмінятися досвідом та поділитися маленькими перемогами на місцях.

"Гарно було почути колег, хто з якими проблемами стикається. Приклади впровадження місцевих програм. Звичайно, різниця відчутна між містом обласного значення та маленькими містечками типу Радомишля. Але зрозуміло одне - в раді має бути велика і потужна фракція ДемАльянсу, щоб впливати на рішення, впроваджувати соціально-економічні та інші програми, з якими ми йшли до виборців", - ділиться враженнями Олександр Папірний, депутат Радомишльської міської ради.

Партія ДемАльянс має 10 фракцій в семи областях України - у Чернігові, Броварах (Київська область), Винниках (Львівська область), Радомишлі (Житомирська область), Заліщиках та Борщові (Тернопільська область), Новогродівці (Донеччина) та сільського голову в Миколаївській області.

"Дуже продуктивна та позитивна зустріч депутатів місцевих рад від Демальянсу в Києві. Обмінялися досвідом, повчилися, накреслили плани діяльності. Роботи попереду багато. Головне, запастися терпінням і не розчаровуватися, а щодня робити добро", - відзначив Антон Кухлєв, депутат Новогродівської міської ради.

Ініціатор заходу член правління ДемАльянсу, депутат Чернігівської міської ради Ігор Андрійченко: 

"Депутати ДемАльянсу після року діяльності хоч і діють в меншості, проте проявляють цілеспрямованість у захисті прав громадян, мудрість у прийнятті зважених рішень рад та загалом риси якісних політиків. Важлива з яких - це відповідальність. Варто відзначити, що головні досягнення ДемАльянсу у владі - це результат спільної роботи з активними громадянами. Віримо, що самоорганізація громадян - це майбутнє України. Всіляко цьому сприяємо".

 

 

Всі новини