ДемАльянс розрахується “по рахунку в 100 000 грн”

03:00, 02.09.2012

Новина

4 вересня (вівторок) о 10:00 Демократичний Альянс віддасть всі свої “борги” державному підприємству “Інформ-Ресурс”, яке через суд намагається стягнути з демальянсівців 100 000 грн за їх діяльність в рамках кампанії «Стоп свавіллю в паспортних столах!» .

Для “передачі боргів” активісти ДемАльянсу прийдуть під офіс підприємства-прокладки (Житомир, вул І. Огієнка 1/34)  та проведуть акцію передачі всього, що винні.

“Позов на Демократичний Альянс в моїй особі - це спроба психологічного тиску, щоб ми перестали оприлюднювати факти недобросовісної господарської діяльності підприємства “Інформ-Ресурси”. Наразі ми констатуємо, що ця спроба в них не вдалась і ми дамо гідний бій!” - заявляє голова Демократичного Альянсу в Житомирі Дмитро Ткачук.

Нагадаємо, що суд за позовом ДП “Інформ-Ресурси” до Демократичного Альянсу відбудеться 11 вересня 2012 року.

P.S.: Якщо хтось має валізу, в яку може вміститься 100 000 грн дрібними купюрами просимо зв'язатись з організаторами. :-)
 

Контактна особа: Іван Фурлетe-mail: [email protected]096 932-86-68

Довідково:

Державне підприємство «Інформ-ресурс», яке займається здирництвом на закордонних паспортах, подало в суд на голову Житомирської парторганізації Демократичного Альянсу Дмитра Ткачука.

Причиною позову стала публікація документів про перевірку ДП «Інформ-ресурс» Державною фінансовою інспекцією. Перевіркою, зокрема, було виявлено фінансових порушень на суму близько 10 мільйонів гривень. На думку представників ДП «Інформ-ресурс» публікація завдала моральної шкоди діловій репутації на суму в 100 тисяч гривень.

За тривалий час кампанії «Стоп свавіллю в паспортних столах» ДемАяльнс має чимало фото- і відеодоказів того, як представниками ДП «Інформ-ресурси» видаються свавільні квитанції на оплату необов’язкових послуг.

Кампанія «Стоп свавіллю в паспортних столах!» Демократичного Альянсу покликана зупинити побори з громадян при оформленні закордонного паспорту для тимчасового виїзду закордон.

Активісти Демократичного Альянсу в рамках всеукраїнської кампанії “Стоп свавіллю в паспортних столах!” здійснюють рейди до паспортних столів. В ході рейдів виявлено порушення в механізмі оформлення закордонних паспортів.

Разом з обов'язковими платежами громадяни сплачують необов’язкові, часто необґрунтовані, платежі. До розряду таких платежів в першу чергу відносяться оплати за міфічні послуги підприємств “Інформ-Ресурси”, які є необов’язковими та призначення яких, часто, навіть не зазначається.


Прес-служба
Житомирської обласної організації
політичної партії 
«Демократичний Альянс»
[email protected]

Всі новини