Ігор Андрійченко: "Політика для мене - один з інструментів змін"

15:07, 04.07.2016

Новина

Ігор АНДРІЙЧЕНКО - заступник голови ДемАльянсу, депутат Чернігівської міської ради, кандидат в народні депутати по 206 округу. Чим живе, про що мріє та що планує у майбутньому - читайте в короткому інтерв’ю.

Я людина, яка прагне змінювати світ навколо. Створювати умови для формування здорового суспільства. Політика для мене - це один з інструментів  цих змін.

Моя дружина підтримує мене у всіх починаннях, якими б нереальними вони не здавались на перший погляд. Дружина з сином, батьки, сестра люблять і вірять в мене. Це і стимулює мене змінювати світ на краще.

В дитинстві я мріяв бути геологом, щоб мандрувати та пізнавати світ.

Приклад для наслідування у мене - це збірний образ з ряду рис, які я волію вдосконалювати у себе як політика та людини, це зокрема:

Махатма Ганді - самопожертва і духовність в політиці;

Бенджамін Франклін - постійне самовдосконалення і робота над собою;

            Голова ДемАльянсу Василь Гацько - самодисципліна і воля до перемоги.

Себе в найближчому майбутньому бачу на управлінській посаді,  що дозволить мені максимально самореалізуватись, створюючи умови для формування щасливого самодостатнього українського суспільства.

З Демальянсом я познайомився в 2009 році. Тоді це була всеукраїнська молодіжна громадська організація, що займалась навчанням молодих активних людей. Сьогодні ДемАльянс - це команда близьких мені по духу, щирих, активних та цілеспрямованих людей, які прагнуть змінити світ на краще і власним прикладом впроваджують нові стандарти політики.

Якби я не був політиком, то все одно працював би з людьми. Скоріше за все це була б інформаційна, тренерська або консультаційна діяльність. Постійно самовдосконалюватись та ділитись з людьми знаннями - те чому я прагну присвячувати життя.

Визначальними рисами характеру в моєму житті є відповідальність, цілеспрямованість, віра в себе та бажання пізнавати світ.

В людях ціную працелюбність, щирість, оптимізм та вміння дотриматись слова.

Я мрію жити в суспільстві щасливих самодостатніх людей. Людей, що поважають себе та люблять світ навколо.

 

Всі новини