10 фактів про Ігоря АНДРІЙЧЕНКА

11:54, 13.07.2016

Новина

17 липня в Україні відбудуться проміжні вибори народних депутатів на семи виборчих округах. “ДемАльянс” висуває Ігоря Андрійченка кандидатом у 206 окрузі (Чернігів). Минулого року Ігор набрав 8 %, отримавши найбільшу підтримку виборців серед місцевих кандидатів.

Ми зробили для вас підбірку фактів про нашого кандидата.

    1. Чернігівець

Ігор Андрійченко народився у смт. Сосниця, Чернігівської області. Отримав дві вищі освіти: військову і технічну. Наразі зі своєю сім’єю проживає в місті Чернігів.

     2. Молодий кандидат

Народився 6 лютого 1984 року. З 2008 року почав займатися громадсько-політичною діяльністю.

     3. Учасник АТО

Ігор захищав нашу країну в зоні АТО. Квітень 2014 – квітень 2015 роках він був мобілізований до лав збройних сил. Учасник бойових дій. Був нагороджений відзнакою начальника Генерального штабу ― «За досягнення у військовій службі» ІІ-го ступеня.

     4. Учасник Революції Гідності

Був активним учасником Революції Гідності як в Києві, так і в Чернігові. Захищав Майдан у складі демальянсівської сотні самооборони під час драматичних подій 18-19 лютого 2014 року.

     5. Борець з корупцією

За роки громадсько-політичної діяльності у Чернігові Ігор з командою здобув значний досвід відстоювання інтересів чернігівців. Добився рішення міськради по обмеженню паління в публічних місцях. Потім боротьба з транспортною мафією та встановлення прозорої і обґрунтованої ціни на проїзд в пасажирському транспорті. В 2013 році команда Ігоря зупинила підвищення проїзду в громадському транспорті. Також провели розслідування по «Тойотам Соколова», зробили можливими десятки оформлених без переплат закордонних паспортів та зупинили незаконне будівництво АЗС на Бобровиці.

    6. Депутат Чернігівської міської ради з 2015 року

Восени 2015 року ДемАльянс здобув перемогу на місцевих виборах. Ігор Андрійченко і ще 8 партійців пройшли до Чернігівської міської та районних у місті рад. Майже за 8 місяців роботи депутатам від ДемАльянсу вдалося досягти значних успіхів в місцевих радах: зниження на половину земельного податку на присадибні ділянки для чернігівців, вдосконалення мережі громадського транспорту міста, виділення коштів (близько 300 тис. грн.) для покращення умов безкоштовних освітніх послуг для дітей в клубах за місцем проживання, разом з групою екологів збережено 10 млн. грн бюджетних коштів, забезпечення вільного доступу громадян до сесій міської ради, підвищення інвестиційної привабливості міста через створення онлайн-бази вільних приміщень на сайті міської ради та інше.

     7. Пройшов стажування в Європарламенті

В листопаді – грудні 2012 року проходив стажування у Європейському парламенті, а в травні 2015 року відвідав Швецію для обміну досвіду з управління містами.

     8. Має якісну виборчу програму

Ігор Андрійченко має власну виборчу програму, орієнтовану на розвиток району та міста, серед пунктів якої: зручна інфраструктура, залучення інвестицій, безпека, боротьба з корупцією, ононвлення влади, озеленення міста та розвиток села.

     9. Агітує особисто

Ігор особисто агітує за себе. Ходить пішки або їздить велосипедом та спілкується з людьми в місті і селах, щоб з перших вуст дізнаватися про проблеми Чернігівщини.

     10. Член партії ДемАльянс

Ігор Андрійченко висувається від молодої партії ДемАльянс, яка не фінансується олігархами, а здійснює прозорий та публічний збір коштів на кампанію. Всі надходження і витрати партії завжди можна відслідкувати онлайн.


 

Всі новини