Мустафа Найєм приїхав у Чернігів підтримати Ігоря Андрійченка

13:27, 14.07.2016

Новина

13 липня до Чернігова завітав народний депутат України Мустафа Найєм.

У сквері ім. М.М. Попудренка на брифінгу Мустафа розповів про те, чому він вирішив вступити в партію “ДемАльянс” і  про нову платформу єднання для політиків. А також відповідав на поставлені питання та розказав про кандидатів, які балотуються наразі до Верховної ради по 206 округу.

На його думку, міський голова Чернігова Владислав Атрошенко опосередковано підтримує кандидата в народні депутати Максима Микитася.

«Зараз 206 округ намагаються злити під Микитася, так само, як злили колись 102 округ під Довгого. На жаль, через те, що не змогли домовитися нормальні, чесні кандидати, в окрузі раптом опиниться депутат, який 5 років представлятиме інтереси чернігівців тільки з цієї причини. Про це знають багато в Чернігові, але мало говорять у Києві», – відзначив Мустафа Найєм.

Також депутат відзначив, що всі партнери колишнього мера Києва Черновецького у Верховній Раді або успішно до неї балотуються, як відбувається у Чернігові.

 

 

Після брифігну народний депутат разом з кандидатом від “ДемАльянсу” Ігорем Андрійченком поїхали в інші райони міста, аби поспілкувати з людьми та запросити на вибори.

Мустафа Найєм звернувся до виборців з проханням підтримати Ігоря Андрійченка:

“Шановні чернігівці, я приїхав з Києва і мені було б соромно вам вказувати, що робити у вашому місті, але те, що відбувається у вас - це маленький відліпок того, що відбувається по всій країні. Два роки тому ми спромоглися довести, що нове покоління дійсно може щось змінити в країні. Сьогодні, на жаль, дуже багато сил в країні, які намагаються довести, що реванш і контреволюція - це єдиний вихід з цієї ситуації, в якій ми опинилися.

Якщо зараз не обрати нове покоління і нових людей, ми опинимось в ситуації, коли знову доведеться виходити на Майдани. Сьогодні на вашому окрузі є людина, яка дійсно заслуговує на те, щоб віддати за неї голос. Можливо ви розчаровані, можливо ви не вірите, але повірте мені, що є єдиний вихід - це покласти всі надії на тих людей, які не заражені тим, що було 20 років в нашій країні: це зрада, це можливість вкрасти гроші в людей, які їм довіряють. Зараз є люди, які можуть це спинити і змінити цю ситуацію назавжди. Перший номер у виборчому списку Ігор Андрійченко, який заслуговує на те, щоб за нього проголосувати. я вас закликаю заради того, щоб післязавтра вашим дітям і нашим дітям було усміхнено дивитись в майбутнє - голосувати за цю людину. Я щиро сподіваюсь, що в неділю виграє Чернігів, не ті “цінності”, про які вам говорять з телевізора. Голосуйте за Ігоря!”.

 

Всі новини