Заява ДемАльянсу: Обшуки у «Новій пошті». Хто наступний?

12:54, 17.03.2018

Новина

Генеральна прокуратура України провела обшуки в офісах ТОВ «Нова Пошта». Всі розмови Президента та ініціативи Прем’єр-міністра щодо покращення бізнес-клімату, створення стимулів для розвитку підприємництва та залучення інвестицій в Україну виглядають не просто далекими від реальності, а відверто недолугими.

Керівництво держави, «політичними батьками» яких були олігархи та червоні директори, досі вважають, що бізнес – суперник держави, а підприємці - завжди винні тим, хто знаходиться у владі. Проте, ми вважаємо, що найбільший ворог держави – жадібні політики, які навчились говорити, те що хоче чути суспільство, продовжуючи, водночас, знищувати шанс на економічне відродження України.

Держава повинна стати сервісом, який допомагає та підтримує бізнес ініціативи всіх своїх громадян, а не лише нових-старих друзів влади: Ріната Ахметов, Віктора Медведчука та Юрія Косюка.

Захист бізнесу, який дотримується законів, підприємців, які платять податки та створюють робочі місця для тисяч українців – питання, яке має об’єднати всі здорові українські сили. Економічні репресії, топ-корупція, а також політики, вбивають не лише бізнес, а й наше майбутнє – повинні стати минулим.

Всі новини