Відео брифінгу про нову політсилу на базі ДемАльянсу

17:34, 11.07.2016

Новина

"09 липня відбувся З'їзд ДемАльянсу, який дав старт об'єднавчим процесам різних реформаторських середовищ та прогресивних сил.

Що це означає для українців? Це означає, що в них з'явиться реальна альтернатива політичним проектам олігархів: антикорупційна, антипопулістична, державницька політична партія. На З'їзді ми оновили керівні органи, статут, зафіксували наші пріоритети в програмній заяві.

ДемАльянс стає відкритою платформою єднання. А це означає, що ми займемо активну позицію в подальших об'єднавчих процесах. І головне - в залученні громадян до політики. Нам потрібна велика команда для перемоги. Ми боротимемось за кожну людину, яка хоче змін, і найближчим часом відвідаємо всі обласні центри, а потім підемо глибше. Наш головний конкурент, безперечно - це зневіра і пофігізм. Восени ми відзвітуємо про нашу роботу." - заявив співголова ДемАльянсу Василь ГАЦЬКО.
 
Також виступили:
Світлана Заліщук, народний депутат України, співголова ДемАльянсу;
Олег Дерев'янко (освітній і культурний діяч, заступник міністра освіти і науки України (03.2015-03.2016),  член Правління)
Андрій Длігач, (Співзасновник Всеукраїнської громадянської платформи “Нова Країна”,  член Правління),
- Світлана Коломієць (Заступник голови Офісу ефективного регулювання, радник Міністра екології(2015-2016),  член Правління),
Мустафа Найєм (народний депутат України,  член Правління),
- Сергій Лещенко (народний депутат України,  член Правління),
Владислав Оленченко (Співзасновник Всеукраїнської громадянської платформи “Нова Країна”,  член Правління)
Вікторія Пташник (народний депутат України,  член Правління)
Максим Черкасенко (член Правління)
Зоя Буйницька (засновниця ДемАльянсу, член Правління)

 

Всі новини