Ужгород: стань учасником Школи Молодого Політика від Команди ДемАльянсу

02:00, 15.11.2012

Новина

Маєш свої ідеї та проекти?
Бажаєш більшого і кращого для  себе та оточуючих?
Відчуваєш потенціал, енергію, але не знаєш як їх оптимально застосувати?

Відповіддю ДЛЯ ТЕБЕ буде Школа Молодого Політика від Команди ДемАльянсу. Це потужний курс тренінгів, лекцій, майстер-класів від тренерів, журналістів, громадських та політичних діячів - три насичені дводенні семінари.

Навчання включатиме різноманітні тренінги, лекції та практичні заняття за такими напрямками, як: ораторське мистецтво, технологія публічних виступів, проектний менеджмент та тайм-менеджмент, фандрайзинг і командна робота, робота зі ЗМІ і навички з проведення масових заходів.

Головною метою проекту є пошук активної молоді, яка бажає швидкого та якісного поштовху в особистісному розвитку як майбутніх лідерів – зокрема як громадських активістів, політиків.

“Школа Молодого Політика - це наш вклад в становлення нової еліти України – відповідальної, потужної, компетентної, патріотичної, громадянсько-спрямованої, амбіційної, дійсно європейської,” -  розповідають в ДемАльянсі.

Дати навчальних семінарів: 24-25 листопада, 01-02 грудня, та 8-9 грудня.

Зацікавились?

Заповніть онлайн-форму чи АнкетуОстанній строк подачі заявок – 22 ЛИСТОПАДА включно. 

Анкети надсилайте на пошту: [email protected]. Відбір до школи проходить на експертно-конкурсній основі.

Учасники Школи Молодого Політика від Команди ДемАльянсу забезпечуються необхідними матеріалами. Лекції/тренінги проходять на безоплатній основі. Передбачений організаційний внесок, який становить 15 грн/день - на каву-брейк.

Контактна особа: Бойкул Олександр +З8 О5О 7ОО4О14. [email protected]

Всі новини