Резолюція XVI з’їзду партії ДемАльянс

00:00, 04.02.2019

Новина

РЕЗОЛЮЦІЯ XVI З’ЇЗДУ ПАРТІЇ ДЕМАЛЬЯНС

Рівень недовіри до керівництва країни досяг критичного. Зростає загроза підтримки популістичних і проросійських сил, а сотні тисяч українців масово емігрують за кордон.

Все це результат діяльності політиків, які отримали владу після Революції Гідності, і до яких суспільство мало високі очікування. Підсумовуючи результат їхньої роботи, згадують провал реформи поліції, протидію новим антикорупційним інституціям, саботаж очищення судового корпусу та імітацію реформ в країні загалом.

Чиновники часів Януковича зберегли свій вплив на державні процеси, а правоохоронці та судді, які вчинили злочини під часу Майдану, уникли покарання.

Сміливих і відповідальних людей, які повірили в можливість змін, звільняють з посад через відмову покривати корупцію.

Корупційний шлейф на репутації топ-посадовців зменшує довіру громадян України і до тих позитивних змін, які відбуваються в країні.

На тлі постійних скандалів все складніше здобувати підтримку на міжнародній арені.

Українське суспільство потребує якісної політики, яка зможе відновити втрачену довіру.

Ми віримо, що цього можна досягнути через консолідацію неолігархічних політичних сил, які ставлять інтереси країни вище за свої власні.

Партія ДемАльянс закликає прихильників демократичних цінностей до об’єднання заради спільної участі в майбутніх виборах та проведення реформ, які зроблять Україну європейською державою не лише в гаслах, а й в соціально-економічних показниках.

Для досягнення цієї задачі ми пропонуємо демократичним силам:

   - визначити єдиного кандидата на посаду Президента від неолігархічних українських політичних сил та спільними зусиллями вибороти перемогу

   - об’єднатися в єдину команду для спільної участі в парламентських та місцевих виборах

Партія ДемАльянс наголошує на необхідності висування єдиного кандидата від неолігархічної демократичної опозиції.

Ми закликаємо якомога швидше сісти за стіл переговорів лідерів Громадянської позиції, Самопомочі та інших політичних та громадських суб’єктів та до 28 лютого визначити Єдиного кандидата в Президенти.

Партія ДемАльянс підтверджує свою довіру та підтримку кандидату в Президенти України Андрію Садовому як гідному претенденту стати Єдиним кандидатом від неолігархічних демократичних сил.

Політична партія ДемАльянс закликає до широкого об’єднання в єдину політичну команду наших партнерів з партії Самопоміч, Громадянської позиції, Сила людей, інші незалежні, демократичні, неолігархічні політичні сили.

Ми не маємо більше розпорошувати сили та ускладнювати вибір прихильникам.

Ми маємо взяти на себе відповідальність, і перемогти на виборах, щоб стати новою владою в країні, яка проведе необхідні економічні та соціальні реформи.

 





 

Всі новини