Молодь ДемАльянсу оновила керівний склад

16:14, 28.11.2017

Новина

25 листопада 2017 року у житті «Молоді Демократичного Альянсу», розпочався новий етап. Під час Всеукраїнського З’їзду Молоді ДемАльянсу, котрий відбувається раз на два роки, було обрано новий персональний склад керівних органів та Раду Старійшин. Правління поповнилося молодими обличчями, які готові розвивати організацію та ставлять перед собою амбітні цілі.

Головою «Молоді Демократичного Альянсу» стала Тетяна Сиропятова, колишня голова Житомирського осередку нашої організації. Тетяна наголошує, що Молодь ДемАльянсу завжди була більше, ніж просто команда однодумців: «Я вірю у нас і знаю, що разом ми сильні, а отже зможемо більше. Наша команда на новому етапі з новими можливостями. Моя ціль не просто рятувати організацію, я хочу повернути сімейне тепло у Демальянсівську родину».

На посаду Генерального секретаря призначено Данила Литвиненко. Він займатиметься фінансової діяльністю та документообігом в організації. «Ми не будемо працювати ефективно до тих пір, поки не зрозуміємо, які в нас цілі та як ми хочемо розвиватись, - це питання наразі у пріоритеті нового Правління».

Ігор Дубровський, був обраний Членом правління та планує зосередити свою діяльність на внутрішній комунікації та встановленні партнерських контактів:   «Перш за все, на мою думку, слід зосередитися на владнанні справ з існуючими осередками - нам однозначно є над чим тут попрацювати. Я прагну переосмислити комунікацію в нашій організації. Розібравшись внутрішньо, нам потрібно продовжувати встановлювати партнерські зв'язки в Україні та закордоном, покращувати своє позиціонування».

Марина Олійник, новий Міжнародний секретар «Молоді Демократичного Альянсу», однією зі своїх цілей ставить вхід Молоді ДемАльянсу до EDS (Асоціації Європейських Демократичних Студентів), що є ще однією можливістю розвитку для наших членів: «На посаді Міжнародного секретаря, я буду продовжувати творити історію нашого успіху . Писатиму резолюції та Проектні програми на збори Молоді Європейської Народної партії (YEPP) та відвідуватиму зустрічі».

Вікторія Оникієнко, новообрана Голова Центру навчання та розвитку планує працювати у напрямку освітнього розвитку організації та впізнаваності Молоді ДемАльянсу: «Для мене важливим є підвищення експертності членів нашої команди та набуття нових компетенції шляхом проведення тренінгів, бренштормінгів та інших освітніх ініціатив. Ставлю за мету залучити нових партнерів в рамках програми Erasmus +».

Антон Черепенко, колишній голова Одеського осередку Молоді ДемАльянсу планує приділяти увагу роботі медіа та комунікації з осередками: «Моє бачення розвитку молоді полягає в тому, що задля ефективної роботи організації треба перш за все покращити навички вже існуючих членів Молоді ДА в сфері HR, проектного менеджменту, SMM та співпраці з партнерами».

Всі новини