ДемАльянс вимагає від НАБУ розслідувати записи Онищенка

11:25, 07.12.2016

Новина

Заява політичної партії ДемАльянс: звертаємося до НАБУ розслідувати плівки Онищенка

Учора фігурант кримінального провадження НАБУ, народний депутат Онищенко оприлюднив перший аудіозапис зі своєї так званої «фонотеки», на якому сам депутат-утікач та людина з голосом, схожим на голос його колеги в парламенті Олеся Довгого, обговорюють спосіб, у який влада може допомогти Онищенку уникнути правосуддя.

Цей запис може стати першим доказом щодо існування великої корупційної змови на рівні найвищих чиновників держави, яка свідчить, що ключові рішення в країні ухвалюються в інтересах вузького кола людей, що привласнили правоохоронні та судові органи і використовують їх для особистого збагачення.

Політична партія ДемАльянс звертається до НАБУ з вимогою негайно розпочати перевірку оприлюдненого запису Олександром Онищенком, а також інших заяв, зроблених газовим олігархом у медіа.

Депутати партії ДемАльянс Мустафа Найєм, Сергій Лещенко, Вікторія Пташник та Світлана Заліщук неодноразово публічно заявляли про роль Олеся Довгого в парламенті як людину, що вирішує окремі голосування для Президента та інший політичних гравців.

Також депутати нагадують, що під час виборчої кампанії до парламенту у 2014 році Олесь Довгий, балотуючись на окрузі в Кіровоградській області, користувався покровительством Адміністрації Президента.

Можливі злочинні дії депутата Онищенка в рамках “газової справи” та окремі заяви про його зв’язки зі спецслужбами Росії не повинні стати на заваді повноцінного розслідування його заяв про тотальну корупцію найвищих посадових осіб.

ДемАльянс вимагає розслідувати корупцію “по-новому”.

 

Всі новини