Незаконне сміттєзвалище,його зупинення - зусиллями представників ДемАльянсу та Вільного простору у Львівській області

Блог

В середу, 8 серпня, державна екологічна інспекція у Львівській області прийняла рішення по закриттю (припиненню) сміттєзвалища  (незаконного), яке розташоване в с. Руда-Сілецька  в урочищі "Підсобне. Кар'єр" Кам'янка-Бузького р-ну Львівської області

    Зусиллями представників ДемАльянсу та Вільного Простору у Кам'янка-Бузькій Львівської області відбулось зупинення вивезення сміття на сміттєзвалище,яке працювало незаконно, нелегально. Поданнями запитів на інформацію, звернень та поданнями заяв про злочин у міліцію  добилися великої перемоги(позитивного результату)  у районі, тому що це сміттєзвалище весь час палало завдаючи нещівною загрози здоров'ю людям, які проживають неподалік від нього та несло безпосередню загрозу загоряння лісу, забруднення навколишнього середовища, оскільки смітник весь час палав, а також проводилося незаконне захоронення останків тварин.  

                    Відповідь екологічної інспекції на наше звернення та рішення про зупинення подальшої роботи сміттєзвалища 

  

  На цьому незаконному смітєзвалищі чиновники поклали у свої кишені великі кошти та показали, як вони ставляться до природи(навколишнього середовища), атмосфери, як дбають про добробут та здоров'я людей, вони  заради грошей ідуть на все, заради своїх інтересів порушуючи чинне законодавство та Конституцію України, тільки не заради інших людей, яким весь час загрожувала небезпека їхньому здоров'ю та навколишньому середовищу. Ті хто причетні до цього злочину будуть притягнуті до кримінальної відповідальності та будуть відповідати перед законами України  а також перед основним законом прямої дії Конституцією України.

    По всій Україні нараховується 653 незаконних сміттєзвалищ, з них  законні тільки десятки. Нам потрібно зменшити цей показник, та наказати за злочинні дії чиновників - злочинців, які на чужому горі заробляють незаконними методами та шляхами кошти, забруднюючи навколишнє середовище  та несуть безпосередню загрозу здоров'ю людей.

 

З повагою

Олексевич Назар