Акція проти бездіяльності чиновників

Блог

В п'ятнию, 17 серпня, відбудеться акція під Кам'янка-Бузькою райдержадміністрацією  " Напиши заяву про злочин на голів районної та обласної держадміністрацій за їх бездіяльність та порушення наших конституційних прав" після чого понесемо зареєстровувати у райвідділ міліції.

По Кам'янка-Бузькому районі Львівської області були розвішані звернення до громади. "Що щоденно наше життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканість та безпека ставляться під загрозу!

Згідно зі ст. 3 Конституції України все перераховане є найвищою цінністю для держави і цю цінність своєю бездіяльністю та байдужістю чиновники, котрим ми довіряємо наше життя і все вище наведене, перетворили на всеукраїнське звалище людських доль та надій!

Тому ми вимушені звернутися до правоохоронних органів з метою захисту наших конституційних прав.

Ініціативна група «Проти бездоріжжя»  та представники осередку ДемАльянсу у Львівській області просить всіх небайдужих до свого життя, здоров’я та «залізного коня» прийти о 9:30 17 серпня 2012 р. до Кам’янка-Бузької райдержадміністрації та подати заяву про злочин щодо бездіяльності чиновників з вимогою притягнути їх до кримінальної відповідальності.

  Прийшовши захисти свої конституційні права!!! Доведемо чиновникам, що кожен з нас є владою на богом даній землі!!!"

Уявіть собі, що коли 50-100 людей пишуть заяви про злочин на чиновників(кожен по дві заяви) та понесуть її зареєструвати в райвідділі міліції це буде ажіотаж і цим ми докажем, що ми є джерело влади у цій країні , та тільки влада, тобто народ може право визначати і змінювати конституційний лад в Україні. Такими акціями тоді Ми зможемо добитись позитивних результатів, нам потрібно такі заходи проводити по всій Україні ось тоді буде порядок.

Коли Ми дійсно повірим в свої сили та будемо відновлювати конституційний лад, Ми друзі досягнемо бажаного результату та покажемо своїми діями, діями команди ДемАльянсу, що Ми прийшли країну відновлювати та наводити порядок, тоді люди більше ознайомляться з діяльністю нашої партії і велика кількість людей нас підтримає на виборах і не тільки.

 Демократичний Альянсь - це командний дух та сила. Ми доб'ємося успіху я в це вірю.

                               З повагою 

Назар Олексевич