Заява ДемАльянсу щодо вбивства Павла Шеремета

17:12, 20.07.2016

Новина

Ми висловлюємо глибоке співчуття рідним та близьким журналіста Павла Шеремета, який трагічно загинув сьогодні в м. Києві.

Павло був колегою та другом для багатьох з нас.  Загибель Павла - це втрата для всього українського суспільства та великий біль для кожного у нашій команді.

ДемАльянс вимагає ґрунтовного розслідування та покарання замовників, організаторів та виконавців цього кривавого злочину.

Ми висловлюємо підтримку всім журналістам, які не піддаються залякуванням та продовжують чесно виконувати свою роботу, і вимагаємо від правоохоронних органів зі всією серйозністю ставитися до безпеки журналістів і вчасно розслідувати будь-яку інформацію про погрози, напади та побиття.

Українське суспільство не спинити в прагненні побудувати правову європейську державу, де немає місця корупції, утискам свободи слова та переслідуванням журналістів.

Вбивство Павла Шеремета - виклик для кожного з нас, а контроль за перебігом розслідування доки винні не понесуть найсуворіше покарання - це спільний обов'язок всіх, хто виборює зміни в країні.

Всі новини