Заява ДемАльянсу про підтримку реформ сфери охорони здоров’я, що здійснює в.о. Міністра МОЗ Уляна Супрун

17:18, 19.01.2017

Новина

Заява ДемАльянсу про підтримку реформ сфери охорони здоров’я, що здійснює в.о. Міністра МОЗ Уляна Супрун

ДемАльянс не може залишатися осторонь поширюваної у ЗМІ інформаційної атаки проти в.о. Міністра охорони здоров’я Уляни Супрун.

Ми висловлюємо свою підтримку команді МОЗу, яка кинула виклик системним корупціонерам. Ми також розуміємо, що для втілення реформ в умовах спротиву старої системи потрібен час і не виключені затримки, особливо в надкорумпованій сфері закупівлі медикаментів.

На жаль, представники корумпованої системи використовують цю небезпечну для суспільства ситуацію та, маніпулюючи фактами, намагаються будь-якою ціною отримати “зручного” Міністра, який би не представляв небезпеки для відлагодженої роками корумпованої системи.

Ми закликаємо прем’єр-міністра Володимира Гройсмана вжити заходів для припинення травлі та сприяти затвердженню Уляни Супрун зі статусу в.о. на посаду Міністра охорони здоров’я України, забезпечивши її команду можливістю та повноваженнями продовжувати реформування галузі.

В свою чергу, ми продовжуємо роботу над програмою ДемАльянсу в частині охорони здоров’я та здійснення контролю за дотриманням курсу Міністерства на реформування галузі, в тому числі і в сфері впровадження електронних послуг та процесів МОЗ.

Всі новини