Юристи ДЕМАЛЬЯНСу допоможуть мешканцям Кривого Рогу відстояти своє право на чесні вибори

13:37, 19.11.2015

Новина

Команда юристів ДЕМАЛЬЯНСу з Дніпропетровська, яка тричі вигравала суди, аби партійну організацію допустили до участі в виборах, вирішила допомогти криворожанам відстояти своє право на чесні вибори.

"Про Кривий Ріг. Не знаю, в курсі ви чи ні, але там Вілкул старший вирішив, що він безсмертний. Він "виграв" вибори мера у представника Самопомічі з перевагою в 700 голосів, причому за дивним збігом обставин ці 700 голосів він отримав в основному в тих районах, де у СП не було своїх членів комісій. І, звичайно ж, в цих районах його результат часом у кілька разів перевищує середній по місту. Плюс до цього ще цілий букет порушень - від надлишку бюлетенів до відсутності печаток і аномально високих явок, - пояснює голова Дніпропетровської обласної організації ДЕМАЛЬЯНСу Артем РОМАНЮКОВ.

Не зважаючи на те, що у ДЕМАЛЬЯНСу були певні суперечності з дніпропетровською Самопоміччю, ми вважаємо, що таке нахабне спотворення волевиявлення криворожан - це неприпустимо. Тому Дніпропетровський ДЕМАЛЬЯНС прийняв рішення включитися в роботу з відстоювання права жителів Кривого Рогу на чесні вибори, а наш партієць Василь ПІДЛУЖНИЙ стане одним з юристів, які представлятимуть інтереси кандидата від Самопомічі в суді.

Лідер ДЕМАЛЬЯНСу Василь ГАЦЬКО:

"Кривий Ріг - це вся українська політика в одному флаконі.

Місцеві організації партій парламентської коаліції під повним контролем регіоналів, бо практика продажу осередків наліво і направо й далі живе і процвітає. ЦВК з Охендовським легітимізує будь-які рішення, в тому числі фальсифікації, бо вигідно для багатьох не оновлена. На національному рівні заяву робить не партія БПП, а фракція, бо тиск активної частини суспільства б'є, в першу чергу, по ним. Ці чутливі, так би мовити. Президент мовчить, бо 205 округ у Чернігові з тотальним підкупом, адмінресурсом і всіляким порушенням Закону громадяни проковтнули".

Коли мова заходить про наругу над базовими правами українців, ДЕМАЛЬЯНС не може залишатися осторонь.

Дніпропетровський ДЕМАЛЬЯНС наголошує на необхідності об'єднання демократичних сил України навколо боротьби зі старою системою, щоб зробити новий якісний крок у розвитку демократії та захисту прав людини.

 

Всі новини