Успіхи ДемАльянсу в міській раді Чернігова

10:25, 25.06.2016

Новина

ДемАльянс на місцевих виборах 2015 отримав представництво в Чернігівській міській та районних (Новозаводський, Деснянський) в місті Чернігові радах в складі 9 депутатів.

Майже за 8 місяців роботи депутатам від ДемАльянсу вдалося досягти значних успіхів в місцевих радах.

  1. За ініціативи ДемАльянсу ухвалено рішення про запровадження електронних петицій через сайт міської ради. Це дає можливість мешканцям міста донести свої ініціативи до міської ради. Петиція має набрати 250 підписів впродовж 30 днів для її подальшого розгляду.

  2. Завдяки зусиллям ДемАльянсу та екоактивістів було знято з розгляду неефективний проектекологічної програми та створена робоча група з екологів, яка цю програму доопрацювала та вдосконалила. Завдяки участі у цій групі екологів − членів ДемАльянсу, за рахунок глибокого вивчення документації та виключення екологічно необґрунтованих заходів було збережено 10 млн. грн бюджетних коштів.

  3. Ініціювали створення робочої групи з розробки та лобіювання прийняття нового прогресивного регламенту Чернігівської міської ради. Прийнятий регламент дає можливість вільного доступу громадян до сесій та засідання робочих органів ради, спостерігати за ними онлайн.

  4. Робота в транспортній раді над вдосконаленням мережі громадського транспорту міста, участь у конкурсних комісіях та комісіях з перевірки санітарно-технічного стану громадського транспорту. Одним із результатів нашої роботи є створення умов конкуренції та оновлення рухомого складу на прикладі маршруту №27.

  5. Виконано один із пунктів передвиборчої програми ДемАльянсу щодо забезпечення відкритого доступу до звіту по благодійним внескам (по кожній школі та дитячому садочку) на сайті управління освіти Чернігівської міської ради – скільки зібрано й куди витрачено.

  6. Реалізовано пропозиції щодо підвищення інвестиційної привабливості міста через створення онлайн-бази на сайті міської ради з фотографіями вільних комунальних приміщень міста.

  7. За ініціативи Демальянсу прийнято рішення про виділення коштів (близько 300 тис. грн) для покращення якості надання безкоштовних освітніх послуг для дітей Чернігова в клубах за місцем проживання.

  8.  Разом з колегами в раді домоглись зниження земельного податку на присадибні ділянки для чернігівців на 50%.

Депутати ДемАльянсу продовжують активно працювати в міській та районних радах Чернігова аби покращити життя в місті.

___________

ДемАльянс продовжує збір коштів на виборчу кампанію Ігоря Андрійченка.

ПІДТРИМАТИ

Всі новини