Тривають обшуки у члена Правління ДемАльянсу Максима Черкасенка

14:06, 16.05.2017

Новина

Сьогодні о 7 годині ранку у квартирі Максима Черкасенка члена Правління Демократичного альянсу відбувся зухвалий, нахабний та головне необгрунтований законом обшук.  

Дії силовиків, які приїхали з різних областей України, були виконані у кращих практиках путінської Росії. Адвокати одразу не були допущені на місце обшуку, поняті приїхали разом із поліцейськими та не могли адекватно пояснити, чому вони знаходяться у квартирі політика. На всі зауваження адвокатів та представників ДемАльянсу слідчі відмовлялись реагувати. Натомість, силовики активно відреагували, коли отримали доступ до особистої та партійної переписки Максима.

Ми усвідомлюємо, що заважаємо владі, що з нами неможливо домовитись, вплинути, купити чи налякати. Ми все розуміємо і готові до наслідків, проте коли працівники силових органів штурмом беруть квартиру, нападають на 83-річного батька політика, лякають дружину Максима - це вже занадто!

Будемо і надалі інформувати вас про події цієї резонансної справи. Поки що висновок один - влада стала на шлях репресій. У нас немає ілюзій щодо замовника цього обшуку.  Ми, як і три роки тому, готові стояти #разом_і_до_кінця, а  чи готові до цього слідчі, які відводять погляд? Чи готова влада?        


Всі новини