Світлана Заліщук та Вікторія Пташник увійшли в топ-100 найуспішніших жінок України

17:48, 02.03.2017

Новина

Журнал "Новое Время" опублікував щорічний рейтинг найуспішніших жінок України. До цього рейтингу увійшли народний депутат, співголова ДемАльянсу Вікторія Пташник та народний депутат, член Політради ДемАльянсу Світлана Заліщук. 

До сотні найуспішніших також увійшли жінки, що досягли найбільших кар'єрних успіхів у восьми сферах - політиці, бізнесі, держслужбі, корпоративному секторі, суспільній діяльності, культурі і медіабізнесі, шоу-бізнесі і спорті.

"Звісно, дуже приємно, коли помічають твою роботу. Сподіваюсь колись опинитися й в топі найефективніших людей, що зробили Україну інвестиційно привабливою", - відзначила Вікторія Пташник.

"Я ставлюся до рейтингу впливовості не як до медальки, яку ти гордо вішаєш собі на депутатський піджачок, а як до ресурсу, який ти можеш використати у роботі. Вплив – це не обов'язково синонім до позитивної оцінки людини. У чоловічому рейтингу впливовості, напевно, топові позиції займуть Кононенко, Грановський, Медведчук, Льовочкін і т д. Хотілося б, щоб в Україні порядні й професійні люди почали витискати з цих рейтингів сірих кардиналів і олігархів.

Ми спострегіаємо, як жінки в Україні дедалі більше пробивають “скляні стелі” у політиці й бізнесі. І мені приємно бути в компанії інших жінок з рейтингу, які роблять добрі справи для України. Це для мене честь. У парламенті і в партії ДемАльянс політика рівності й гендерні проблеми – важлива частина моєї публічної діяльності", - говорить Світлана Заліщук.

"Новое Время" складає рейтинг найуспішніших жінок країни другий рік поспіль. Вперше він був опублікований навесні 2016 року.

фото з сайту https://nv.ua

 

Всі новини