Прес-сніданок з Правлінням ДемАльянсу відбудеться в Черкасах

13:16, 09.09.2016

Новина

 

Прес-сніданок на тему “Відкрита платформа єднання: куди і з ким рухається ДемАльянс” відбудеться 13 вересня об 11:00 в приміщенні "Некафе" (м. Черкаси, бул. Шевченка, 274/1, 2 поверх).

У неформальній атмосфері члени Правління ДемАльянсу розкажуть про те, як відбувається об’єднавчий процес, плани партії та цілі на найлижче майбутнє,  а також про особливості впровадження системи публічних закупівеь “Прозорро” в м. Черкаси. Після цього вони дадуть відповіді на запитання.

"Об'єднавчий процес почався: ми дали йому публічний старт. Перед нами стоїть висока мета - перемогти на наступних виборах. Історія з об’єднанням має єдину ціль. Це зміни в країні. Поодинці робити їх майже неможливо. Останні два роки продемонстрували, що коли ми розбіглися після Майдану по різним політичним партіям, ініціативам, дехто — по політичних проектах, то втратили вплив на ситуацію в країні. В Українців нарешті з'явилася альтернатива проолігархічним політичним проектам", - вважає Василь ГАЦЬКО, співголова ДемАльянсу.

Учасники прес-сніданку:

- Василь Гацько, співголова ДемАльянсу;

- Світлана Заліщук, народний депутат України, співголова ДемАльянсу;

- Вікторія Пташник, народний депутат України, член Правління ДемАльянсу;

- Володимир Друмашко, Голова Черкаського обласного осередку ДемАльянсу.

 

Акредитація на місці.

Довідка:

9 липня з'їзд політичної партії «ДемАльянс» оголосив про перетворення партії на об’єднавчу платформу нової політичної сили. До партії приєдналися чотири народних депутати України з групи "Єврооптимістів": Світлана Заліщук, Сергій Лещенко, Мустафа Найем та Вікторія Пташник, а також Громадянська платформа Нова Країна, РеМБуС та інші.

Контактна особа:

Володимир Друмашко, (067) 470 47 47

Всі новини