Освітня реформа - основа всіх перетворень в країні, - Василь Гацько

11:50, 27.04.2017

Новина

На зустрічі із студентами, яка відбулась 27 квітня, співголова ДемАльянсу та член Політради партії Світлана Заліщук не просто пояснили, що не так із сьогоднішньою системою освіти, а й запропонували своє бачення освітньої реформи.

"Багато мрійте, багато працюйте і у вас все вийде", - підкреслила Світлана Заліщук звертаючись до студентів Білгород-Дністровського педагогічного училища.

Також, говорили про важливість внутрішньої свободи в освіті та політиці, недопустимість низької оплати праці педагогів, можливості для навчання на Заході, а також про перспективи відміни форми для школярів. ;)

Співголова партії Василь Гацько наголосив, що, попри всі проблеми у державі, попри відсутність реформ у сфері освіти, перед молоддю сьогодні відкриті величезні можливості і їх треба використовувати.

"Жодна реформа: медична, економічна, військова, не буде можливою без якісних перетворень в освіті. Освітня реформа - найважливіша, вона здатна запустити перетворення в інших сферах", - підсумував Василь Гацько.

 

Всі новини