ОСББ vs КИЇВЕНЕРГО. До середи кияни отримають гарячу воду

17:39, 25.09.2017

Новина

Ми перемогли! Активність представників ОСББ, підтримка журналістів та боротьба ДемАльянсу проти "Київенерго" дали результат: тисячі киян вже до середи отримають гарячу воду.

"Радісно, що ця епопея підходить до завершення і що у киян з’явиться гаряча вода. Це стало можливим завдяки вашій наполегливості у відстоюванні наших прав. У киян буде вода, і це дуже добре!", - співголова ДемАльянсу Василь Гацько.

Історія #перемоги ДемАльянсу та активних ОСББ над ахметівським "Київенерго" - це не лише історія про відсутність чи наявність гарячої води, це історія про віру та боротьбу.

40 будинків, 6 тисяч киян понад 3 місяці живуть без гарячого водопостачання. Поки не прийняли рішення, що за свої права варто боротись.

Співголова ДемАльянсу Василь Гацько разом із головами ОСББ більш ніж три доби прожив в офісі "Київенерго", жителі громади спільно із ДемАльянсом організувались та провели ряд протестних акцій з вимогою негайно (!) включити гарячу воду киянам.

І ми таки добились справедливості! Сьогодні під час Протест киян: за гарячу воду, проти свавілля "Київенерго" генеральний директор "Київенерго" Олександр Фоменко був змушений відреагувати на наші вимоги і пообіцяв, що до середи 40 ОСББ отримають гарячу воду.

Попри те, що нам, як партії було б логічно більше писати про нашу активність протягом останніх днів, ми б хотіли розповісти про людину, які надихала нас на цю боротьбу.

Знайомтесь: Олександр Лавриненко - 71 рік, голова ОСББ "Молодіжний-15", якому декілька років тому нападники проламали голову, три доби прожив в офісі "Київенерго". І сьогодні він таки переміг.

Тому, друзі, коли вам здається, що боротись марно, згадайте про Олександра, який у свої 71 знає, що права не дають, їх виборюють!

 

Всі новини