Офіційна заява ДемАльянсу щодо провокацій під час виборчої кампанії в Києві

15:09, 23.10.2015

Новина

Шановні прихильники та симпатики ДемАльянсу, звертаємо Вашу увагу, що в останній тиждень кампанії проти ДемАльянсу запущено величезну кількість контр-заходів.

Нашу агітацію замальовують і зривають, наші сайти постійно під DDos-атаками, проти нас розносять брехливі "листи щастя" в скриньки громадянам, розклеюють від нашого імені абсурдну агітацію, в мережі запускають розкрутку неправдивих матеріалів, які дискредитують ДемАльянс.

Всі ці дії носять системний характер. Нам важко сказати чого більше в цій кампанії - страху корумпованих політиків чи особистої антипатії до лідерів партії.

Ми розуміємо, що все це надзвичайно неприємно, і Ви як прихильники партії, які публічно підтримують нашу команду так само стикаєтесь із запитаннями Ваших друзів і знайомих, які можливо вперше чують про Демальянс, це продукти роботи політтехнологів наших конкурентів.

Ми з Вами обрали важкий шлях, на якому буде багато бруду, підлих вчинків та брехні, які доведеться подолати, щоб досягнути мети - побудувати в Україні таке суспільство, де поважають гідність людини. Суспільства, де політиків оцінюють за рівнем їх відповідальності, а не популізму та олігархічної підтримки.

Цей шлях складний, але іншого немає. 
Ми теж дуже втомлюємось від постійних "ударів" старої системи, але розуміємо, що якщо ми зламаємось під ними, то більше на цей шлях точно ніхто не встане.

Тому ми йдемо далі. І дуже вдячні Вам, що Ви підтримуєте ДемАльянс - без Вашої допомоги ми цей маршрут не подолаємо!

Всі новини