НАБУ розпочало досудове розслідування у справі Онищенка через заяву ДемАльянсу

12:46, 11.01.2017

Новина

Після того, як фігурант кримінального провадження НАБУ, народний депутат Онищенко оприлюднив перший аудіозапис зі своєї так званої «фонотеки», на якому сам депутат-утікач та людина з голосом, схожим на голос його колеги в парламенті Олеся Довгого, обговорюють спосіб, у який влада може допомогти Онищенку уникнути правосуддя, ДемАльянс виступив зі зверненням до НАБУ з вимогою розслідувати цю справу.

"Політична партія ДемАльянс звертається до НАБУ з вимогою негайно розпочати перевірку оприлюдненого запису Олександром Онищенком, а також інших заяв, зроблених газовим олігархом у медіа", - йшлося у Заяві.

ДемАльянс отримав відповідь від НАБУ про те, що за зверненням, оприлюдненим в парламенті, розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні, відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом одержання невстановленими особами з числа народних депутатів неправомірної вигоди.

"ДемАльянс вимагає розслідування плівок Онищенка, які можуть стати реальним доказом схем голосування в парламенті. 
Роль самого Онищенка огидна. Але, очевидно, що це роль другого плану. Головних гравців на сцену!", - коментує співавтор Заяви, народний депутат України Світлана Заліщук.

Чтайте також: Заява політичної партії ДемАльянс: звертаємося до НАБУ розслідувати плівки Онищенка

Всі новини