"Команда твого міста" - нова якість політики від ДемАльянсу

08:50, 30.08.2015

Новина

«Команда твого міста» - це програма відкритого набору кандидатів в депутати місцевих рад, яку реалізує партія ДемАльянс. Головними критеріями відбору є порядність, відповідальність та професіоналізм.

Одна із задач ДемАльянсу – змінити якість української політики. Зробити її ближчою до людей та ефективною. Для цього в політику мають прийти порядні та відповідальні люди. Проте новий закон про місцеві вибори позбавив їх такої можливості. Громадські активісти, керівники ОСББ, журналісти та просто небайдужі громадяни не можуть балотуватись, якщо вони не є представникам політичних партій.

Це ставить потенційних кандидатів перед вибором – або йти на угоду зі своєю совістю, та балотуватись від «старих» політичних партій, які повністю дискредитували себе, або ж взагалі відмовитись від ідеї участі у виборах.

В першому випадку є великі ризики, що кандидатів змусять брати участь в корупційних оборудках та сумнівних політичних союзах. В другому -  до влади знову прийдуть тільки бандити в костюмах та різного роду негідники.

Але «ДемАльянс» пропонує відповідальним громадянам інший шлях. Партія оголосила набір претендентів до «Команди твого міста» в Києві, Харкові, Миколаєві, Сумах, Дніпропетровську, Одесі, Львові, Черкасах, Запоріжжі, Ужгороді та Чернігові.

Це можливість отримати владу для всіх хто відчуває відповідальність за долю свого міста та бажає змінити його на краще.

Щоб стати претендентом потрібно всього лише заповнити анкету. Потім на бажаючих чекають інтерв’ю та публічні виступи під час «Діалогів про місто», де вони матимуть змогу презентувати себе та довести що вони гідні бути кандидатами від «ДемАльянсу».

Балотування від «ДемАльянсу» - це гарантія, що Вам не буде соромно говорити про свою політичну силу та не доведеться йти на суперечливі компроміси. 

«Команда твого міста» - це шанс змінити своє місто, та свою країну. І ним варто скористатись!

Всі новини