Ігор Андрійченко - кандидат в народні депутати

12:01, 23.06.2016

Новина

17 липня в Україні відбудуться довибори до Верховної Ради на семи округах. ДемАльянс висуває Ігоря Андрійченка кандидатом в народні депутати по 206 округу на Чернігівщині.

Минулого року на довиборах до ВР по 205 округу Ігор набрав 8 %, отримавши найбільшу підтримку виборців серед місцевих кандидатів. А вже восени ДемАльянс здобув перемогу на місцевих виборах. Ігор Андрійченко і ще 8 партійців пройшли до Чернігівської міської та районних у місті рад.

Ігор Андрійченко народився 6 лютого 1984 року у смт. Сосниця, Чернігівської області. Має дві вищі освіти, військову і технічну. Проходив стажування в Європейському парламенті. З 2008 року почав активно займатися громадсько-політичною діяльністю.

Працював журналістом, був командиром взводу військової частини, був активним учасником Революції Гідності. 

З квітня 2014 по квітень 2015 ― мобілізований у Збройні сили України, з них дев’ять місяців в зоні АТО. Учасник бойових дій. Нагороджений відзнакою начальника Генерального штабу ― «За досягнення у військовій службі» ІІ-го ступеня.

Наразі Ігор заступник голови політичної партії «ДемАльянс» та голова фракції «ДемАльянс» у Чернігівській міській раді.

Одружений, виховує дворічного сина.

​Ігор Андійченко має власну виборчу програму, орієнтовану на розвиток району та міста, серед пунктів якої: озеленення, зручна інфраструктура, залучення інвестицій, безпека, боротьба з корупцією, ононвлення влади та розвиток села.

Команда ДемАльянсу активно працює у місті та у селах на Чернігівщині. Спілкуються з людьми і розказують про гідного кандидата в народні депутати по 206 округу.

ДемАльянс продовжує збір коштів на виборчу кампанію Ігоря Андрійченка.

ПІДТРИМАТИ

 

Всі новини