ДемАльянс закликає виходити на Марш за Незалежність

18:22, 11.10.2016

Новина

Вийди на Марш! Захисти Незалежність!

Співголова ДемАльянсу Василь Гацько закликає виходити на Марш за Незалежність:

Пастка закривається. Україну дотискають прийняти "мир" на умовах Кремля. Вибори в окупованому Донбасі під дулами автоматів російських військових, легалізація кремлівських маріонеток через зміни до Конституції вдарять по Незалежності нашої держави, по її Суверенітету.

План Путіна повернути Україну в геополітичну орбіту Кремля, зупинити шлях нашої країни в ЄС та НАТО близький до втілення, як ніколи. Недалекоглядність лідерів сильних демократичних держав, їх прагнення слідувати внутрішній та зовнішній політичній кон'юнктурі грає йому на руку. Грає проти нас.

Я звертаюсь до кожного українця, тут в нашій рідній країні чи за кордоном, до всіх патріотів нашої держави, до лідерів громад та організацій, всіх українських парламентських та позапарламентських політичних сил, до очільників фракцій і до Президента: зараз не час з'ясовувати стосунки, зокрема шукати хто винний у тому, що так сталося. Розберемось згодом. Зараз час для консолідації. В ім'я Незалежної української держави й Суверенітету України.

Наше завдання на цьому етапі – продемонструвати світу єдність нашої позиції. Сказати разом, що ми проти Московської петлі на шиї, що в нас є право бути Незалежною державою, виборене кров'ю і життям мільйонів українців, що ми ним скористаємось, що самостійно визначатимемо, як нам бути, і що потребуємо неухильної підтримки демократичним Світом нашого Суверенітету і територіальної цілісності.

Всі, для кого самостійна Україна – цінність, мають вийти на вулицю на Марш за Незалежність. Очолити його має Президент. Світ має побачити волю українців ствердити свою Незалежність.

Жодних сумнівів, жодної опущеної донизу руки, жодного кроку назад, коли йдеться про Суверенітет!

Відгукніться ті, хто готовий взятися за організацію Маршу за Незалежність. Створимо Національний та місцеві організаційні комітети для того, щоб своє слово могли разом сказати мільйони українців.

Вистоїмо! Переможемо!

---------

Обговорення на сторінці в фейсбуці.

Контакти для зв'язку – komanDA"at"dem-alliance.org

Всі новини