ДемАльянс висуває кандидатів до парламенту в Чернігівській і Дніпропетровській областях

13:56, 23.05.2016

Новина

Політична рада ДемАльянсу скликала З’їзд для висунення кандидатів та участі у проміжних виборах народних депутатів в одномандатних виборчих округах №206 і №27 (Чернігівська і Дніпропетровська області), що призначені на 17 липня 2016 року.

З’їзд заплановано на 29 травня 2016 року. В обговореннях потенційних кандидатів від партії найчастіше лунають прізвища Ігоря Андрійченка (206 округ) та Артема Романюкова (27 округ).

Ігор Андрійченко є членом ДемАльянсу з 2011 року, очолює фракцію ДемАльянсу в Чернігівській міській раді, займає пост заступника Голови партії. Учасник бойових дій в зоні АТО (2014-2015). У 2015 році брав участь у парламентських виборах у 205 окрузі і в боротьбі з Г. Корбаном і С. Березенком отримав найбільшу підтримку виборців з місцевих кандидатів - 8%.

Також займався журналістикою і підприємницькою діяльністю. На рахунку його команди значна кількість успішних антикорупційних проектів та ініціатив. Одружений, виховує сина.

Артем Романюков в партії з 2014 року, очолює Дніпропетровську обласну організацію. Засновник однієї з найуспішніших та найвпливовіших антикорупційних громадських організацій міста - “Платформа Громадський Контроль”, на рахунку якої числені проекти, включно з запровадженням системи електронних державних закупівель ProZorro. Захоплюється музикою, гітарист в рок-гурті “Маса Причин”. Одружений, виховує доньку.

Всі новини