ДемАльянс оприлюднив фінансовий звіт Антикорупційного форуму

17:10, 12.01.2016

Новина

 

Політична партія «ДемАльянс» прозвітувала про надходження і витрати за проведення Антикорупційного форуму, який відбувся 23 грудня в Києві. Про це голова партії Василь Гацько написав на своїй сторінці в Фейсбук.

«В першу чергу, звітуємо перед понад 1 500 спонсорів, які зробили свій внесок на організацію масштабної події з понад 6 000 учасників. В другу, перед усім суспільством, якому ми за власної ініціативи запропонували новий стандарт прозорості фінансування громадянських заходів. Запропонували, бо вважаємо, що так має бути. Ми перші йдемо цим шляхом і тому можемо робити помилки і робимо їх. Але, разом з тим, формуємо висновки, вдосконалюємось і маємо твердий намір і далі власним прикладом відповідати найвищим вимогам відкритості та прозорості» - зазначив лідер ДемАльянсу.

Детальній звіт можна проглянути, включно зі сканованими копіями документів, в яких є деталізація наданих послуг чи придбаних товарів, можна переглянути за посиланням.

Гацько зазначив, що партія відповідала за адміністрування коштів, та висловив подяку журналістам, зокрема Сергію Щербині, які встановили що кілька великих внесків надійшло з джерел, які не викликають довіри. Ці кошти були повернуті. Загалом, через платформу ДЕМАЛЬЯНСу було зібрано 1 253 728 гривень. З них 407 748 гривень за рішенням Організаційного комітету було відправлено назад.

Дякуємо всім, хто підтримує!

Зробити внесок на проведення наступних антикорупційних форумів можна за цим посиланням - https://forum.dem-alliance.org
Інформація про попередні та наступні заходи ось тут - https://anticorr.org.ua

Київський Антикорупційний форум пройшов під егідою та за участю таких організацій та груп: ВО «ГО «АвтоМайдан», Агенція Іміджу України, «Нова країна», Рух «Чесно», Центр вільної економіки імені Бендукідзе, Центр економічної стратегії, ДЕМАЛЬЯНС, Народний контроль, Сила людей, Громадянська позиція, Innovation and Development Foundation, Razom, r-е-е-d.cоm, VoxUkraine.

Всі новини