25 партійців пройшли навчання в Академії Політичного менеджменту

16:40, 09.08.2016

Новина

Навчальним традиціям ДемАльянсу більше 10 років. Політичне просвітництво - одне з наших завдань. Перші осередки ВМГО “Демократичний Альянс” засновувалися учасниками Академій політичної освіти, починаючи з 2006 року.

“Справжня команда для змін, стійких та результативних, має робити дуже важливу річ - інвестувати в людей та їх розвиток. В ДемАльянсі для нас це дуже важливо. Вчитись в найкращих і ставати кращими - це підхід до організації навчання всередині команди. Від стажувань в Європейському Парламенті до внутрішньої Академії політичного менеджменту - на нашу думку, всі ці кроки важливі для формування нового українського політика.” - зазначила Вікторія Черевко, координатор навчальних програм партії ДемАльянс.

Після місцевих виборів 2015 року в нашій команді стало в 15 разів більше депутатів, ніж було до того. Тому Аліна Дяченко, депутатка Броварської міської ради зазначає: "За 8 місяців роботи в міській раді з одного боку ми вже багато в чому розібрались як депутати, а з іншого боку - перед нами постали нові виклики та задачі, виникає багато запитань. В тому числі такі "прості", як ефективно організувати роботу в команді, як спланувати свій власний час”.

Тому ця Академія політичного менеджменту була присвячена відповідям на запити наших депутатів, а саме персональний розвиток, взаємодія законодавчої та виконавчої гілок влади на місцевому рівні, механізми залучення інвестицій в місто.

Майбутні депутати також мали змогу долучитися до навчання. Інна Волошина, членкиня Київського міського осередку коментує свою участь: “Дякую ДА за чудову можливість взяти участь у навчанні АПМ минулих вихідних. І кожному з тренерів. Тамарі Сухенко за суботу, присвячену персональній ефективності, Івану Лукері за "Спочатку потрібно визначитися з орієнтацією - ви лобіст чи політик? І дуже насичений практичними кейсами - майстер клас про те, що, як і для чого потрібно робити, аби бути ефективним депутатом. Це було круто. Тарасу Данько за глобальний контекст, найкращі світові тенденції і звичайно Kharkiv going global. А ще дуже круто навчатися з демальянсівцями з різних міст.”

Ми маємо амбітні плани. Як відмітила Вікторія Черевко: “Зараз ми стрімко зростаємо політично - а це означає, що створюватимемо для  демальянсівців  ще більше можливостей для отримання нових знань, навичок та практик. Будемо професіоналізувати політику через традиції партійного навчання та розвитку. Чекаємо на зустріч на наступних заходах Академії політичного менеджменту!”

Наступна Академія відбудеться восени. Слідкуйте за анонсами!

Всі новини