Flag en eef5dfcf529bb65add988575f9f28829b7c6629d7312bb89a31612eb494d6b76
Новини осередку

1000 людей вийшли на мітинг проти свавілля СБУшника в Феодосії [ФОТО]

02:00, 15.03.2013

Автор: Адміністратор

Новина

Сьогодні в Феодосії (Крим) відбувся протест з вимогою об’єктивно розслідувати справу про загибель двох лікарів, яку спричинив співробітник СБУ.

До 1000 учасників зібрались під офісом прокурора з транспарантами "СБУ - видаємо ліцензії на вбивство", "СТОП безпредел", "Хватит нас давить", "СБУ - Служу? Бухаю? Убиваю?", "Служи БЕЗ опасности Украины", "Чужого горя не бывает".

Перед мітингувальниками виступали родичі загиблих, які повідомили, що прокуратура хоче зробити винним у ДТП водія швидкої.

Один з організаторів, адвокат водія Сергій Мокренюк зазначив, що дана справа не перший приклад безвідподальності співробітників правоохоронних органів, оскільки 2 роки назад винуватець подібного ДТП уникнув відповідальності і продовжує роботу в органах. Сергій закликав громадськість активно протистояти свавіллю правоохоронців.

До учасників протесту вийшов прокурор Феодосії Данило Стадніков, який повідомив, що слідство триває, але ймовірно вина в ДТП була спільною. Феодосійці відреагували обуренням і вимагали вибачень, але прокурор втік.

Після цього організатори зачитали резолюцію, в якій вимагали звільнити з роботи винуватця ДТП Анісімова, взяти під особистий контроль розслідування справи Генпрокурору, та забезпечити максимальну об’єктивність.

Резолюцію на мітингу підписало більше 700 людей. На завершення акції учасники пов’язали білі стрічки на ворота та вікна прокуратури, які символізували вимогу справедливості.

Акція організована активістами Демократичного Альянсу.

Довідково:

 9 березня в місці Феодосія відбулося ДТП за участю працівника СБУ, в якому загинули два лікаря, та ще двоє осіб отримали важкі травми. Організації акцій передували спроби невідомих осіб дискредитувати її через неправдиві повідомлення про можливість заробити. Анонс акції дивіться тут.


Прес-служба

політичної партії Демократичний Альянс

[email protected]

Всі новини

© 2011–2024 | Команда ДА