Злочинні дії та вчинки Кам’янка-Бузького РВ ГУМВС України у Львівській області

Блог

Чергові сфальсифіковані «повістки» Кам’янка-Бузьким РВ ГУМВСУ у   Львівській області, а саме слідчим СВ Кам’янка-Бузького РВ             ст. лейтенантом міліції  О.О. Мазуркевич.

 У кількості трьох незаконних «повісток», котрі складені з повним порушенням КПК України без гербових печаток та у якій справі викликаються свідки не вказано, також за загадкових обставинах дві повістки датовані 23.07.2012р. та 06.08.2012 р. прийшли в один день до гр. Матяш Г.Д. де на повістці від 23.07.12 р. навіть відсутній підпис самої слідчої, а повістку, яку отримав гр. Матяш О.Д. знайшли сусіди під дверима його квартири, яка пролежала там кілька днів та  передали йому через треті руки.

    Ось так виконують свої службові обов’язки правоохоронці, які зобов’язані охороняти  громадський порядок, а самі порушують КПК України, Закон «Про міліцію» та приймають участь у фальсифікації кримінальних справ , які прагнуть не законними  методами посадити за грати тих громадян, які доведені до відчаю: шляхом затримання, шантажем та погрозами фізичної розправи, таким чином отримавши свідчення від громадян з порушенням КПК України.

   Це вже не перші випадки таких злочинних дій та вчинків Кам’янка-Бузького РВ ГУМВС України у Львівській області, які видаються слідчими, щоб знайти винних у «мирній» акції протесту «Проти бездоріжжя», та незаконні затримання невинних людей. Ми прагнемо своїми вчинками, справедливістю, чесністю,  не підкупністю  забезпечити безпосередньо безпеку на дорогах , припинити злочини правоохоронних органів, а також відновити конституційний лад в Україні (порядок) згідно статті 5 Конституції України «Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами.» та статтю 3 КУ: «Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.  Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.» - а вони нас за дотримання законів та порядку в Україні хочуть винищити, але Ми скоріше знищимо та викорінимо це зло.

  З допомогою Рими Білоцерківської (правозахисниці), Ми боремося з ними законними методами та захищаємося. Після таких незаконних «повісток», ми зареєстровуємо адміністративний позов в районному суді, щоб в першу чергу захистити себе проти цього свавілля та покарати Кам’янка-Бузький РВ ГУМВС України у Львівській області за незаконно вчиненні злочинні дії та притягнути до відповідальності, щоб такого більше не повторювалось .

 Коли будемо боротися та відстоювати свої права та права інших людей, які хочуть цього, то доб’ємося свого - відновимо конституційний лад в Україні. Зробимо Україну такою, якою Ми хочемо її бачити.

З повагою

Олексевич Назар