Ніч жахів з Молоддю ДемАльянсу

Блог

У темному-темному залі, під наглядом монаха-капуцина зібралась молодь міста Хмельницького заради порції жахів. Сміливість присутніх не мала меж і вони зі сміхом зустрічали монстрів з інших світів, мумію, маньяків та іншу нечисть.  12 годин вони спостерігали за тим як руйнуются надії та помирають люди. 


Ось так і розпочалась серія відеомарафонів від Молоді Демократичного Альянсу у Хмельницькому. "Ніч жахів" у п'ятницю 13го стала незабутньою більш ніж для 30 молодих Хмельничан.

Глядачі мали змогу переглянути такі фільми як «П’ятниця 13», «Омен 666», «Воно», «Лангольери», «Імла», «Аполло 18». Родзинкою програми став фільм «Мумія» знятий у 1932 році. В перервах між фільмами гості приводили свою психіку в порядок та по трохи приймали образи своїх улюблених персонажів з фільмів жахів. Трансляція одночасно проходила в двох залах, і гості самі обирали кого з монстрів зустріти наступним.

Відвідувачі нічного сеансу отримали море позитивних вражень, і найближчим часом отримають ще більше від наступного відеомарафону.